beats by dre cheap

IZAZOV

Objavim ja sljedeće na FabeBook-etu

 

- svi mi na dnevnoj bazi vidimo Internet ponudu gomila mladih cura koje se slikaju u "izazovnim" pozama.

Šta je tu izazovno? Ono što je muškarcima seksualno aktraktivno?

Ono što te djevojke odvaja i izdvaja od drugih?

Poziv?

Provokacija?

Ja lično znam neke od njih. Neke se bave modelingom i to im je posao, a uvijek ima magazina, muškaraca, producenata, fotografa kojima je to privlačno. I, to je OK

Druge, žele da privuku pažnju. Možda su interesantnije od drugih, a misle da nisu. Neke znaju komunicirati virtualno, ali u realnosti su stidljive iz razno-raznih razloga (maltretiranje, sredina ... kao naša, odgoj).

Neke su egzibicionisti! I to poštujem ....

Neke su u stvari frajeri koji stavljaju slike žena jer samo tako dobiju lajkove.

Ja, lično volim da vidim lijepo žensko. Volim ŽENSTVENOST. Ne volim kada je sve odkriveno, već ... onako ... kad ja trebam da maštom naslutim ... nije lako napraviti takvu sliku. Danas žene ne nose ni suknje ni nakit ... a to je meni i mnogima instrument pokazivanja ženstvenosti ... veo tajne ... ali hajde ...

NAPUČENE USNE

ISPLAŽENI JEZICI

POKAZANI RAVNI STOMACI SA PIERCINGOM U PUPKU

OBNAŽENE BUTINE

DONJI VEŠ

TAJNOVITI POGLEDI

RUŽE U ZUBIMA

ISPUPČENE GRUDI ILI ZADNJICE

E, sad ja izazivam sve srednjovječne muškarce (i one mlađe) da stave svoje slike.

Promijenimo trend !!!

I žene, nemojte se stiditi, uslikajte svoga dečka, muža u nekoj seksi pozi ... samo da nije vulgarno molim !!! Napučimo usne, pokažimo dlakava prsa, stomake nabrekle od piva, ljepljiva potpazušja.

Raširimo noge ... ali budimo gospoda i diskretni. Nema golotinje ... nema bezobrazluka i seljakluka ... budite kreativni ... ne vulgarni ... pa nismo valjda svi Balkanci? Ko će prvi? Možda napravimo i "PAGE" ili grupu?

 

.....

 

I na sve se to stidljivo javi 5 žena, od kojih 4 jako dobro poznajem sa lajkovima ... jesam li u pravu kad kažem:

" E, vas pet ste lajkovali ovo što sam predložio, a u zadnji sat sam čuo 26 poziva i SMS-ova ... sve na ovu temu (dokazivo, materijalno ... na sudu) ... uplašile se muškarčine ... dokazale da je u Bosanaca najmanji na svijetu (mozak i otvorenost uma), dasu svi koliko ih ima latentni, prepotentni i ... nažalost ... permanentni pederi ... oni najviše vole "latentni" ... čuli taj izraz od Bakira ... hvala Vama za lajk ... sutra ide prva serija fotki ... a nek oni idu na "asshole bleach" ... šta da kažem ... ništa" ???

Pisma mome djetetu
http://mojaispovjest.blogger.ba
03/10/2013 19:09