IZAZOV

Objavim ja sljedeće na FabeBook-etu

 

– svi mi na dnevnoj bazi vidimo Internet ponudu gomila mladih cura koje se slikaju u "izazovnim" pozama.

Šta je tu izazovno? Ono što je muškarcima seksualno aktraktivno?

Ono što te djevojke odvaja i izdvaja od drugih?

Poziv?

Provokacija?

Ja lično znam neke od njih. Neke se bave modelingom i to im je posao, a uvijek ima magazina, muškaraca, producenata, fotografa kojima je to privlačno. I, to je OK

Druge, žele da privuku pažnju. Možda su interesantnije od drugih, a misle da nisu. Neke znaju komunicirati virtualno, ali u realnosti su stidljive iz razno-raznih razloga (maltretiranje, sredina … kao naša, odgoj).

Neke su egzibicionisti! I to poštujem ….

Neke su u stvari frajeri koji stavljaju slike žena jer samo tako dobiju lajkove.

Ja, lično volim da vidim lijepo žensko. Volim ŽENSTVENOST. Ne volim kada je sve odkriveno, već … onako … kad ja trebam da maštom naslutim … nije lako napraviti takvu sliku. Danas žene ne nose ni suknje ni nakit … a to je meni i mnogima instrument pokazivanja ženstvenosti … veo tajne … ali hajde …

NAPUČENE USNE

ISPLAŽENI JEZICI

POKAZANI RAVNI STOMACI SA PIERCINGOM U PUPKU

OBNAŽENE BUTINE

DONJI VEŠ

TAJNOVITI POGLEDI

RUŽE U ZUBIMA

ISPUPČENE GRUDI ILI ZADNJICE

E, sad ja izazivam sve srednjovječne muškarce (i one mlađe) da stave svoje slike.

Promijenimo trend !!!

I žene, nemojte se stiditi, uslikajte svoga dečka, muža u nekoj seksi pozi … samo da nije vulgarno molim !!! Napučimo usne, pokažimo dlakava prsa, stomake nabrekle od piva, ljepljiva potpazušja.

Raširimo noge … ali budimo gospoda i diskretni. Nema golotinje … nema bezobrazluka i seljakluka … budite kreativni … ne vulgarni … pa nismo valjda svi Balkanci? Ko će prvi? Možda napravimo i "PAGE" ili grupu?

 

…..

 

I na sve se to stidljivo javi 5 žena, od kojih 4 jako dobro poznajem sa lajkovima … jesam li u pravu kad kažem:

" E, vas pet ste lajkovali ovo što sam predložio, a u zadnji sat sam čuo 26 poziva i SMS-ova … sve na ovu temu (dokazivo, materijalno … na sudu) … uplašile se muškarčine … dokazale da je u Bosanaca najmanji na svijetu (mozak i otvorenost uma), dasu svi koliko ih ima latentni, prepotentni i … nažalost … permanentni pederi … oni najviše vole "latentni" … čuli taj izraz od Bakira … hvala Vama za lajk … sutra ide prva serija fotki … a nek oni idu na "asshole bleach" … šta da kažem … ništa" ???

ehm
Pitajte moga Kuma Umornog na umor.blogger.ba

4 komentara

Komentariši